Fethiye Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0 252 614 99 00
WEB https://fethiyeanadolu.meb.k12.tr
Adres : Kesikkapı Mah. Pürşahbey Cad. Salı Pazarı Yanı No 13/A Fethiye / MUĞLA
VİZYON : Bizler, kendine ve milletine güvenen, ahlaki ve kültürel değerlerimizi koruyan, vatanı için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, bağımsız ve özgür düşünebilen, muhakeme yeteneği gelişmiş, bilimde, sanatta, sporda ve hayatın her alanında başarılı, en seçkin üniversitelere yerleştirilmiş çağdaş gençler yetiştirmek istiyoruz.
MİSYON : Misyonumuz: Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı olarak yetiştirdiğimiz, ülkemizin geleceği olan gençlerin hayata atılırken karşılaşacağı engelleri aşmada rehber olmak, öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde kendimizi geliştirmek, huzur ve güven ortamı içinde gençlere kendilerini ifade edebilme yeteneği kazandırmaktır.
BAŞARILAR : Okulumuzun başarılı durumlara gelmesinde emeği geçen görev yapmakta olan veya değişik zamanlarda görev yapmış olan tüm idareci, öğretmen ve okul aile birliği üyelerine teşekkürler... Başarıları ile göğsümüzü kabartan öğrencilerimize tebrikler...

Saatler : 08.20-15.45
Yabancı Dil :
Isınma : Klima
Servis :
Ulaşım : Okulumuz Fethiye şehir merkezinde, Fethiye Şehir Stadı´nın ve Salı Pazarı alanının yanında bulunmaktadır. Diğer okullara, özel öğretim kurumlarına ve resmi kurumlara yakındır. Bütün otobüs ve minibüs hatları ile okulumuza ulaşmak çok kolaydır.
Yerleşim Yeri : Fethiye
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine uzaklık: 130 km - İlçe Merkezine Uzaklık 500 m
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :